Drinkwater

Druk op de play-knop om de spot te bekijken.
 

 • Water, een heerlijk geschenk

  Je hebt dorst. Je neemt een slok koel water. Zo eenvoudig, maar zo heerlijk. Het lijkt zo gewoon, water van de kraan. Je zou haast vergeten wat voor een mooi geschenk water is. Water zorgt voor je. En wij zorgen voor het perfecte drinkwater. Topkwaliteit, heerlijk verfrissend, recht in je huis, altijd beschikbaar: drinkwater is gewoonweg buitengewoon.

 • Gezonde dorstlesser van topkwaliteit

  Ons drinkwater wordt op liefst 67 punten gecontroleerd. Zo is drinkwater het strengst gecontroleerde voedingsmiddel. Wat er bij jou uit de kraan komt, voldoet aan de hoogste kwaliteits- en gezondheidsnormen. Of waarom drinkwater een garantie is voor de allerbeste kwaliteit.

 • Het verbazende comfort van kraantjeswater

  Het perfecte water tap je zelf. Zo maar van de kraan. Bovendien is drinkwater dag en nacht beschikbaar. Een droge mond 's ochtends? De kraan is vlakbij. Dorst na het sporten? Je weet de kraan staan. Zo makkelijk, zo vanzelfsprekend en gezeul met zware flessen is er ook al niet bij. We zijn het zo gewend, maar eigenlijk is dit ongelooflijk, toch?

 • Topkwaliteit voor een prikje

  Het wordt nog beter. Het is heerlijk, van de hoogste kwaliteit, aan huis geleverd, en toch kost het amper wat. Want water uit de kraan, dat is de goedkoopste manier om je dorst te lessen. Zonder enige concurrentie.

 • Waarom kiezen voor drinkwater?

  Goedkoop
  Zuiver
  Streng gecontroleerd
  Altijd beschikbaar
  Gezond
  Goed voor het milieu
  Geen verpakking
  Altijd fris

 • De kracht van water

  Water is niet alleen de perfecte dorstlesser. We verliezen elke dag lichaamsvocht en dat moet telkens weer aangevuld worden. Met water regelen we onze lichaamswarmte. Regelmatig een glas van de kraan drinken, is dus beslist een gezonde gewoonte.

 • Haal het beste uit je kraan

  Fris, gezond, heerlijk drinkwater, zomaar uit de kraan? Inderdaad, zo eenvoudig is het. Met enkele tips en weetjes kan je er nog meer van genieten.

 • De smaak van zuiver water

  Water is een product van de natuur. Het heeft niet overal dezelfde samenstelling en dus ook niet overal dezelfde smaak. Net zoals bij flessenwaters zijn er kleine smaakverschillen. Je proeft het soms ook als je elders op vakantie bent.

 • Klaar voor gebruik

  Water recht van de kraan is aangenaam koel. Hou je van echt fris water, tap dan water in een karaf of een fles en zet ze in de koelkast. Een heerlijke gewoonte: gewoon de karaf telkens bijvullen, zo heb je altijd het koelste water bij de hand. Kan je niet wachten? Een paar ijsblokjes erin, en klaar! Puur water ruikt niet. Soms wordt een klein beetje chloor toegevoegd om het drinkwater veilig en kiemvrij te houden. Het is volledig onschuldig en verdwijnt trouwens helemaal wanneer je het water in een glas of karaf doet. Ook een druppeltje citroensap kan helpen. En het geeft je water nog een extra frisse toets.

 • Water, het blauwe goud

  Water is één van de meest waardevolle, zoniet het kostbaarste van alle grondstoffen. Zonder water zou geen leven op aarde mogelijk zijn. Toch staan we daar zelden bij stil en vinden we het heel vanzelfsprekend dat er zuiver water uit onze kraan komt. Het proces dat eraan voorafgaat is nochtans minder vanzelfsprekend, zeg maar: complex. De winning en distributie van drinkwater gaan gepaard met enorme investeringen. Bovendien kunnen klimaatsveranderingen, vervuiling, verspilling en overconsumptie de toekomstige waterreserves bedreigen. Dit voorkomen is een taak van ons allemaal.

 • Tips om optimaal te genieten van kraantjeswater

  - Hou je kraan proper.
  - Voeg een schijfje citroen toe aan een karaf drinkwater.
  - Zet water in een karaf of fles met brede hals in de koelkast.

 • Een initiatief van WWW.VERSDRINKWATER.BE
 
Een initiatief van: